Mist jouw team expertise op het gebied van website beheer, online vindbaarheid en Social Media? Of heb je hiervoor op dit moment geen medewerker beschikbaar? Het inhuren van mij als consultant brengt kennis en expertise bij jouw organisatie in huis.

1 – OP – 1 ADVIES

  • Kennismaking: meestal in de vorm van een telefoongesprek of diverse mail correspondentie. Hierbij stel ik je veel vragen over je bedrijf, organisatie, product/dienst, doelgroep en je gewenste doelen.
  • Research: Voorafgaand aan het gesprek voer ik een grondig onderzoek uit naar de online identiteit van je bedrijf op internet, je vindbaarheid op Google, de gebruiksvriendelijkheid van de website. Tevens breng ik een online concurrentie analyse in beeld. Aan de hand van de analyse en je gewenste doelen stel ik een plan van aanpak op waarbij o.a. nieuwe succesvolle zoekwoorden worden toegelicht.
  • Adviesgesprek: ik presenteer de analyse en het plan van aanpak om hoger te komen in Google. Het gesprek duurt circa 1 ½ uur en is inclusief een gebonden rapportage van het onderzoek en stappenplan. Bovendien ontvang je een opzet van een Social Media campagne met minimaal 1 bruikbare Social Media post of digitale advertentie in de huisstijl van het bedrijf.
    Je krijgt altijd maatwerk!

Indien gewenst kan ik extra uitleg geven over de aanpak en/of mogelijkheden als u zelf aan de slag wilt i.c.m. persoonlijke e-mail ondersteuning à € 69,- per maand  |  De kosten van het 1 op 1 advies gesprek komen te vervallen bij een samenwerkingsovereenkomst betreffende afname van tenminste 1 van de Maatwerk pakketten voor de duur van tenminste een half jaar.