Social Media Vormgeving

Laat zien wie je bent! 

Een opvallende Social Media vormgeving is een uitdaging en het beheer is nooit klaar. Je wilt Social Media netjes bijhouden, maar je komt er niet aan toe. Je moet een slimme periodieke e-mail versturen naar je klanten of prospects, en je hebt genoeg van al dat knippen en plakken in Word en wil professioneel vormgegeven advertenties!

Communicatie is mijn vak – De kosten zijn veel te hoog om daar iemand voor in dienst te nemen. Daarom neem ik dat graag uit handen voor je. Jij vergroot je exposure, de uitstraling van jouw bedrijf, het is professioneel en het belangrijkste: relatief goedkoop én het scheelt jou een hoop werk!

Professionele social media (online) communicatie vanaf €199 ,- p.m.

Ik verzorg jouw social media kanalen en plaats berichten en advertenties die aanslaan bij je doelgroep. Jouw berichten bereiken wekelijks duizenden Facebook / Instagram / Pinterest / Linkedin gebruikers. Ik hou de statistieken voor je bij: waarmee scoor jij, en wat vinden jouw volgers interessant? Uiteraard zijn er uitbreidingsopties: ik kan je website bijhouden, ik ben beschikbaar voor last minute vormgevingswerk, maak ik Powerpoints en kom ik regelmatig bij je sparren om een plannetje te maken voor de komende maand en denk ik graag mee over ludieke en grappige acties.

Toch liever zelf eerst aan de slag? Bekijk hier alvast enkele tips om design toe te passen in e-mail marketing.