SEO Marketing Bureau

Een SEO Marketing Bureau, is wat FLASH Online al vanaf het begin als core business had. Nog steeds is het verkrijgen van jouw toppositie op Google, mijn eerste prioriteit. Het is belangrijk dat je webpagina’s zo worden opgezet dat deze door zoekmachines zoals Google goed kunnen worden geïndexeerd. Tegelijkertijd moet je er voor zorgen dat de pagina van hoge kwaliteit is en de juiste zoekwoorden zijn gebruikt om een goede ranking positie te krijgen in het resultaten overzicht van Google.

Beter vindbaar in Google

FLASH Online kan voor een veel betere vindbaarheid zorgen in de zoekresultaten van Google (SEO), zodat potentiële klanten je producten/diensten beter kunnen vinden en afnemen. Om in beeld te brengen waar je nu staat, waar er kansen liggen en hoe groot de concurrentie is, start ik met een website analyse (vooronderzoek), deze uitkomsten, krijg je in een mooi rapport overhandigd. Inclusief adviezen en tips om je website te verbeteren t.o.v. concurrenten.

Gratis SEO Rapport

Met deze analyses, adviezen en een vrijblijvende offerte kun je direct van start met het verbeteren van je online vindbaarheid (door jou zelf of door het werk aan mij uit te besteden).

In het SEO rapport krijg je antwoorden op vragen als:

  • Met welke zoekwoorden kan ik meer organisch verkeer behalen?
  • Wat doet mijn concurrentie en hoe scoren zij op Google?
  • Is mijn website en identiteit krachtig genoeg op zoekmachines?
  • Hoe staat mijn website ervoor wat betreft SEO en content?
  • Wat kan er beter en binnen welk tijdsbestek?

Dit onderzoek brengt de kansen en achterstand in kaart en is opgebouwd uit de volgende 5 aspecten:

1) Zoekwoorden;

Welke zoekwoorden zijn er interessant binnen jouw branche? Hoe vaak wordt er op gezocht? Waar zijn er kansen?

2) Concurrentie;

Wie zijn er op internet je concurrent op de zoekwoorden waar kansen liggen (afkomstig van onderzoek 1: zoekwoorden)?

3) 0-meting;

Waar sta je nu en waar staat jouw concurrent? Hoeveel back links hebben jij en de concurrent? Hoe groot is de achterstand?

4) Technisch;

Adviezen en tips waar jij jouw website technisch en inhoudelijk op kan verbeteren?

5) Strategie;

Nu je weet hoe je ervoor staat kan ik een verbeterplan voor je opstellen over hoe je een campagne het beste kan oppakken om je achterstand t.o.v. de concurrent in te halen. Ik zorg voor transparantie en haalbare doelen.

Wordt je al moe van deze gedachte om zelf je SEO te doen?

Ik kan het natuurlijk ook voor jou doen. Relatief goedkoop want je hoeft me niet in vaste dienst te nemen. En dan kan jij je focus houden op je bedrijf en blijven doen waar jij goed in bent! Laten we eerst maar eens in beeld brengen hoe jij er voor staat, dan kan je daarna rustig beslissen.

Voor een prijs indicatie. Bekijk hier de diverse mogelijkheden en SEO Marketing tarieven.