Workshop social media + SEO

SEO Training

Ik help jou om de kneepjes van het vak te leren wat betreft SEO. Het is een één daagse workshop waarin alle geheimen van SEO aan de oppervlakte worden gebracht. Deze wordt uiteraard toegepast op de eigen situatie van het bedrijf en bestaande cases. Dit zorgt voor praktische voorbeelden, inspiratie en zo kun je direct aan de slag met je eigen website. Tijdens de training krijg je optimale begeleiding en ontvang je een SEO rapport op maat.

Verbeter zelf je posities in de zoekmachine Google – SEO Training

  • Praktijkgericht
  • Toegepast op de eigen situatie van het bedrijf
  • Inclusief SEO Rapport met analyses – adviezen én tips, afgestemd op jouw website en online identiteit en vindbaarheid.

Social Media Training

Social Media inzetten voor je eigen bedrijf is tegenwoordig echt een must. Er komt heel wat bij kijken en vaak stel je jezelf de vraag; Waar moet ik in godsnaam beginnen?! Ik help je erbij wegwijs te maken welke social media kanalen er zijn en welke kanalen voor jouw bedrijf het meest zinvol zijn om in te zetten. Waar moet jij prioriteit aan geven om het snelst te scoren, is waar je antwoord op krijgt!
Samen maken we hierin een praktische start en na de cursus mag je me uiteraard altijd nog om advies en hulp vragen!

Inhoud training Social Media training

  • Korte introductie social media
  • Welke Social Media kanalen zijn geschikt voor jou
  • Bepalen van jouw Social Media strategie
  • Social Media – Tips en Tools, wat werkt voor jouw bedrijf én hoe in te zetten
  • Contactmoment na de training, in de vorm van mail of telefoongesprek.

Tijdens de workshop Social Media wordt dus gericht advies gegeven over het gebruik van zakelijke social media. Daarnaast zetten we samen stappen om de geformuleerde strategie in de praktijk te brengen voor jouw bedrijf.

1 op 1 training

Aanrader als je een intensieve training wilt, zonder andere cursisten en specifiek gericht op jouw bedrijf.  De training wordt op maat gemaakt. Dit type training kan zowel bij mij plaatsvinden op kantoor als op de locatie van jouw bedrijf. Ook is de training ”1-op-1” genaamd, een collega mag gerust aanschuiven. Wel graag van tevoren aangeven. Samen met mij als trainer nemen we van tevoren alles goed door. Denk hierbij aan datum, tijd, locatie, lunch en de inhoud van de training. Kortom, FLASH Online zorgt voor een training op maat zodat jij precies krijgt wat je verwacht en een leerzame dag tegemoet gaat!

Incompany training

Ook geef ik groepstrainingen op locatie, bijvoorbeeld aan een hele afdeling. Hiervoor maak ik een training op maat. De kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de wensen, de locatie en het aantal deelnemers. De training wordt geheel naar jullie wens samengesteld zodat deze volledig voldoet aan de wensen en behoeften van jullie bedrijf.

En wie is “IK”

De trainingen worden persoonlijk door mij gegeven. Ik ben van origine Online Marketing docent en ben het dus gewend om ook voor groepen te staan. Wil je graag meer over mij weten, volg me dan op Instagram of lees alvast over mij.

Vraag een training aan!