social media marketing

Geen tijd voor social media marketing?

Social Media marketing, wanneer én hoe dan?

Je ziet het overal voorbij komen: gelikte foto’s met creatieve kreten, een prachtige brochure of slimme SEO teksten. Allemaal zaken die voor jou als ondernemer belangrijk zijn, maar hoe pak je dit aan? Ik heb helemaal geen tijd voor social media marketing hoor ik vaak. Jij hebt het namelijk al druk genoeg met alle andere zaken die voor jou misschien nog wel belangrijker zijn. 

Daar kan ik je dus bij helpen!

Het is inmiddels een must om als ondernemer aanwezig en actief te zijn op social media. Maar je wilt als ondernemer, start-up of freelancer ook geen volle dagen kwijt zijn aan het begrijpen, beheren en invullen van je zakelijke social media kanalen. Tenslotte heb je ook nog je dagelijkse taken, projecten en klussen. Wees gerust! Je kan mij op verschillende manieren hiervoor inzetten: eenmalig, voor een korte samenwerking óf juist voor een langere samenwerking. Er zijn diverse pakketten, maar losse uren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Online zichtbaar via het juiste Social Media kanaal.

Mijn doel is om jou te helpen jouw idee, product of dienst online zichtbaar te maken, via jouw website op Google. Maar ook via Social Media kan ik klanten voor je aantrekken! Echter niet alle social media kanalen zullen een must zijn om tijd en jouw geld aan te besteden. Flash Online is hier heel open en eerlijk in. Ik help je hierbij de juiste strategie te bepalen, welke het meest rendement voor je zal opleveren.

Instagram
Facebook
Linkedin
Pinterest

Lees verder welke social media projecten ik voor jou kan oppakken.