Social Media uitbesteden?

Instagram groeit enorm en heeft inmiddels ruim 5 miljoen gebruikers, waarvan dagelijks maar liefst 3 miljoen! Facebook heeft nog altijd ruim 9.5 miljoen Nederlandse gebruikers. De kans is dus zeer groot dat jouw doelgroep hier tussen zit. Zorg er daarom voor dat je bedrijf herkenbaar is op deze Social Media. Zo val je op en word je gevonden door je doelgroep!

FLASH!! En wordt gezien op Social Media

Tegenwoordig maakt bijna elke organisatie gebruik van Social Media. Het is lastig om daartussen op te vallen, maar wel heel belangrijk! Met behulp van advertenties op sociale media kun je heel specifieke doelgroepen benaderen. Niet alleen de berichten op dat kanaal moeten er goed uitzien, maar ook de advertenties.

Niet thuis in deze wereld? Naast het ontwerpen van advertenties kan ik ook de accounts voor je aanmaken en richt ik deze volledig voor je in. Geen tijd of zin om zelf het kanaal te onderhouden? Ik doe dit graag voor jou en hou je op de hoogte van de statistieken! Denk aan Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, maar ook het schrijven van blogs.
Bekijk hier de mogelijkheden voor het uitbesteden van social media.

SEO uitbesteden

Ben je op zoek naar mogelijkheden om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en ben je van plan om met SEO aan de slag te gaan? Zeer goed idee! De grote vraag is dan alleen: ga je SEO zelf doen of uitbesteden? Je mag ons benaderen voor advies om het zelf te gaan doen, maar ….. SEO is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Als je het goed wilt doen, moet je over veel vaardigheden beschikken zoals webdesign, het kunnen schrijven van unieke teksten en daarmee rekening houden met de juiste zoekwoorden. Om deze juiste zoekwoorden te achterhalen moet je weer een aantal technieken beheersen zoals een zoekwoorden onderzoek uitvoeren, linkbuilding en conversie optimalisatie. Programma’s als Google Analytics en Google Search Console moet je kunnen dromen. Ook moet je kennis up to dat zijn van over de huidige algoritmes en regels van Google.

Wordt je al moe van deze gedachte? Mail mij gerust, ik doe het graag voor je.
Dan kan jij je focus houden op je bedrijf en blijven doen waar jij goed in bent!

Bekijk hier een aantal mogelijkheden voor het uitbesteden van SEO